English gyogyir11.hu vakok és gyengénlátók számára is olvasható verziója.
Személyesen: XI. ker Fehérvári út 12.
Telefonon: +36 1 279 21-11
E-MAIL (24 órán belül válaszolunk)
Betegelégedettségi kérdőív
Cím:
1117 Budapest,
Fehérvári út 12.


Részletes térkép
H K Sze Cs P Szo V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
2018. Január 20. Szombat
Fábián napja van

HÁZIORVOSI KLUB indul

2011-02-03

.

Tisztelt Háziorvos Kollégák!
Itt az újesztendő, az új fogadalmak és új kezdetek ideje. Szűkebb közösségünk – újbudai háziorvosok – számára is fontos a folyamatos szakmai megújulás, az összefogás erősítése.
Szeretnénk útjára bocsájtani egy Háziorvosi Klubot, amelynek sikeréhez hozzájárulhat, hogy minden hónapban azonos időben, minden hónap első csütörtökén 14 és 15 óra között kerülne megrendezésre. Minden bennünket érintő információt erre az alkalomra próbálunk összeszervezni. Tehát a Háziorvosi Klub lényege, hogy előre tervezhető időpontban, egy helyen a lehető legtöbb információt elérhetővé tegyük. Megnyertük állandó résztvevőként az Önkormányzat, az ÁNTSZ, a Szent Imre Kórház, a Gyógyír Szakrendelő képviselőit. A helyszínt a Gyógyír XI. Szakrendelő biztosítja számunkra.
Színes, sokrétű, pörgős, a lényegre fókuszáló programot képzeltünk el egy órában. Az aktuális intézkedésektől, a jogszabályváltozásokon át a szakmai megbeszélésekig sokféle ötlet merült fel. Mindnyájunk közös óhaja a szakrendelőbe belépő új kollégáink megismerése, illetve erősíteni kívánjuk a Szt. Imre Kórházzal való kapcsolatunkat is, pl: új profilok megjelenése, szakrendelőt érintő változások, stb. Szó eshetne mindennapjaink égető problémáiról, pl: meghívott vendégeink a kommunikációról, konfliktuskezelésről, orvoskamarai ügyekről, vagy könyvelési szabályokról, esetleg az újraélesztés aktualitásairól vagy a szűrő vizsgálatok szervezéséről számolhatnánk be. Érdekes, tanulságos eseteinket is bemutathatnánk egymásnak. Rövid szponzorált tudományos előadásra is sor kerülhetne, szeretnénk, ha ezek között pontszerzésre is alkalmasak is lennének.
Sok ötletünk van, de várunk minden új gondolatot, meglátást, amivel még hatékonyabban, izgalmasabban telne az a havi egy óra.
Minden kollégát szeretettel várunk a HÁZIORVOSI KLUB első alkalmára február 3-án a Gyógyír XI. Kft. (Fehérvári út 12.) V. emeleti nagy tárgyalójában!
A rendezvényen részt vesz:
-         Dr. Hoffman Tamás Újbuda polgármestere
-          Gyorgyevics MiklósÚjbuda Önkormányzat Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke
-         Dr. Hajós Éva XI-XXII kerületi tiszti főorvos
-         Dr. László Imre Szent Imre Kórház főigazgatója
-         Dr. Kóti Tamás Gyógyír XI. Szakrendelő főigazgatója
Parkolásra javasolt az Allee mélygarázsa, ahol az első két óra parkolás ingyenes.
Budapest, 2011. január 24.
Szívélyes üdvözlettel:
                           Dr. Kovács Ildikó           Dr. Szklenárik György
                                    Dr. Faigl Ilona                                 Dr. Orosz Sándor
                               Dr. Luigitsch Ildikó                         Dr. Hoffmann Gergely
vissza
További híreink