English gyogyir11.hu vakok és gyengénlátók számára is olvasható verziója.
Személyesen: XI. ker Fehérvári út 12.
Telefonon: +36 1 279 21-11
E-MAIL (24 órán belül válaszolunk)
Betegelégedettségi kérdőív
Cím:
1117 Budapest,
Fehérvári út 12.


Részletes térkép
H K Sze Cs P Szo V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
2018. Január 20. Szombat
Fábián napja van

Elérhetőségek  Bejelentkezés  Ügyfél elégedettségi kérdőív


Tisztelt Betegeink!

 A Gyógyír XI. Nonprofit Kft új szolgáltatásaként a járóbeteg szakellátására történõ bejelentkezés történhet honlapunkon keresztül is. Az e-mailen keresztül történõ idõpontkérésre 1 munkanapon belül válaszolunk a megadott e-mail címre, telefonszáma megadásakor probléma esetén egyeztetni tudunk Önnel a gyorsabb ügyintézés érdekében.
 Az elõjegyzések három hónapra elõre is kérhetõek.
 A RTG, és a fizikoterápiás kezelések igénybe vétele esetén, továbbá a 
háziorvosokhoz és a fogászatra való bejelentkezéshez külön sorszám kérése nem szükséges.
 A szakrendelések menüpont alatt tájékozódhat a részletekrõl, így az e-mailben kérjük adja meg, hogy milyen szakrendelésre, mikorra kér elõjegyzést (ha kéri, melyik orvoshoz), illetve kérjük jelölje, hogy pl.: vizsgálatra jön/gyógyszert szeretne feliratni/kezelésre jön stb.

 Reméljük, új szolgáltatásunk segíti a gyorsabb ügyintézést.

 Az elõjegyzés az Ön kultúrált, idõben Ön által is tervezhetõ ellátását - gyógyítását szolgálja. Az elmúlt idõszakban Önök is tapasztalhatják, hogy mégis jelentõs sorban állás alakult ki. Naponta számos beteg nem jelenik meg a szakrendeléseken, és nem mondja le az idõpontját! Ha valaki nem töröltette az elõjegyzését - legkésõbb aznap, a rendelés ideje alatt - az idõpont nem adható át másnak, így a lista sem rövidül és az üresen futó szakrendelés sem hívhat be helyette frissen jelentkezõt!

 Kérjük, jelenjen meg elõjegyzett idõpontján vagy mondja le akadályoztatás esetén! Kérjük, vegye igénybe háziorvosa segítségét, hogy a panaszainak megfelelõ szakorvosi rendelésre megkaphassa a beutalót!

 Köszönjük, hogy figyelemmel volt betegtársaira is!


E-mail Küldése

vissza